середа, 13 грудня 2023 р.

Кубок України з програмування

Кубок України з програмування – це командне змагання, яке складається із кількох етапів 10(12)-ти відкритих змагань


Для участі у кубку можна зареєструвати команди з 4 осіб. Під час кожного з етапів команда може виступати у будь-якій комбінації з зареєстрованих учасників, але не більше ніж 3 учасники одночасно. Один і той же учасник не може виступати за різні команди(інакше такі команди будуть поза конкурсом). Про зміні у складі на найближчий етап треба повідомити оргкомітет завчасно(мінімум за 12 годин) до початку етапу.
Кубок проводиться онлайн для залучення максимальної кількості учасників та зручності учасників у цей непростий час. Кубок складається з декількох етапів (не менш 10 етапів), кожен з яких є звичайним контестом на 5 годин. Кожний етап проводиться раз у два тижні по неділям. Між етапами заплановані дорозв’язування задач, які учасники не змогли розв’язати за 5 годин.

Під час кубку між етапами проводиться консультації для роз’яснення нового матеріалу та допомоги у розв’язку складних задач. Є можливість поспілкуватися з більш досвідченими учасниками, узнати як вони розв’язували ту чи іншу задачу.

Всі деталі на сайті https://cup.org.ua/

Якщо зацікавилися, то підходьте до мене, будемо створювати групи

Немає коментарів:

Дописати коментар