неділя, 10 лютого 2019 р.

Отож, підведемо підсумки Тижня  інформатики у школі.
Попереднього тижня учні початкової школи та 5-6 класів малювали малюнки присвячені темі "Я в Інтернеті". Старшокласники виготовляли стін-газети та плакати. А вже у понеділок усі мали змогу переглянути їхні роботи.
У вівторок усі відвідувачі нашої школи у холі переглядали відеоролики до Дня безпечного Інтернету.  А учні 10 класу стали учасниками онлайн-уроку від академії Cisco.
У кожному класі були проведені інформаційні хвилинки, виховні години, батьківські збори присвячені цій актуальній темі. А щоб правила безпеки в Інтернеті запам'яталися як найкраще, їх написали на сходах.
У середу десятикласники перевіряли хто ж, все таки, зверху. Цікаві запитання, показ пантомім, конкурси "Що я?", "Вірю - не вірю", статистичні питання... І дівчата здобули перемогу над хлопцями у інформатичній грі "Хто зверху?"
Ой і побігали по школі учні 8 - 9 класів долаючи перешкоди у квесті "Веб-манія".  Історію інформатики перевірили, інформатичні прислів'я склали, емблеми намалювали, усі уроки інформатики порахували, комп'ютер "зібрали", приклали масу зусиль в усіх конкурсах. Жодна команда не залишилася без грамоти. А головними переможцями стала команда 9-Б класу, з чим їх і вітаємо!
Тиждень інформатики був плідним і пройшов на славу!

Немає коментарів:

Дописати коментар